over ons

Party- & Kinky-shoes zijn twee webwinkels die niet meegaan in de snelle webwereld van "vandaag-besteld-is-morgen-in-huis" maar ondanks, of misschien wel dankzij, dat we hier niet in mee gaan hebben wij een trouwe, tevreden en fijne klantenkring. Klanten voor wie wij graag met alle liefde en aandacht persoonlijke service en hulp bieden.

Het team van Party-shoes (& Kinky-shoes) verwelkomt je graag als nieuwe klant! 

                                             Chiara; Webwinkel eigenaresse sinds juli 2022

 

Het ontstaan van Party- & Kinky-shoes:

                                  Elisabeth Francisca; Oprichtster van Kinky- & Party-Shoes (foto door: Amy van Son)

Party-shoes werd in augustus 2008 opgericht door Elisabeth Francisca, een half jaar nádat ze Kinky-shoes | the high heel webshop had gelanceerd.

Met, zoals vele andere vrouwen, een voorliefde voor hoge hakken en spelend met de gedachte altijd al een winkeltje te willen hebben, trok ze haar stoute schoenen aan en lanceerde een webwinkel in high heels. Kinky-shoes is inmiddels een begrip in de wereld van (exotic) poledance, fetisj & BDSM, drags, transgenders, she-males, modeliefhebbers en de 'gewone' liefhebber van high(en minder high) heels.
Een half jaar later werd het 'kleine zusje' Party-shoes gelanceerd; een vrolijke webwinkel met een uitgebreid (en Kinky-shoes aanvullend) assortiment schoenen.

Onze klanten zijn veelal feestgangers, artiesten, film- & theatermakers, carnalvalgangers, bruiloftgasten en klanten uit de alternatieve (muziek)scene.

Helaas heeft Elisabeth Francisca het stokje in juni 2022 moeten overdragen, en is ze ons veel te vroeg ontnomen. Maar met het nalaten van deze twee prachtige webwinkels zal ze altijd blijven bestaan in de wereld van de Party-shoes & High-Heels.

-May there be a High-Heels Heaven for you to rule, for your boots were made for walking-


 

© 2012 - 2022 Party-shoes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel